Revolutionair

De kunst van een zijdezachte haarvrije huid met de Soprano Titanium laserontharingssysteem van Alma Lasers. Dankzij de unieke revolutionaire 3D-technologie en het verbeterde koelsysteem ICE Plus, kunt u nu zelf ervaren om met de nieuwste techniek snel, comfortabel en nagenoeg pijnloos behandeld te worden. Miljoenen mensen hebben de unieke voordelen van de Soprano al ontdekt in tal van klinieken over de hele wereld. Wij willen je ook enthousiast maken deze techniek op het gebied van laserontharing te ervaren.

Ontharen met Soprano Titanium biedt verschillende voordelen ten opzichte van andere ontharingsmethoden en toestellen. Denk bijvoorbeeld aan de gepantendeerde SHR techniek, de extra grote behandelkop en het compleet vernieuwde koelsysteem. De Soprano bevat een nieuw ontworpen koelsysteem, ICE Plus, dat speciaal ontworpen is om uw huid gedurende de gehele behandeling perfect koel te houden. U kunt volledig ontspannen de behandeling ondergaan en uitzien naar een glad en haarvrij resultaat.

 

Wat ze voornamelijk revolutionair maakt is dat deze lasertechnologie geschikt is voor alle huid- en haartypes en klinisch bewezen is om langdurige resultaten te leveren na slechts enkele behandelingen. Dit komt door de EXCLUSIEVE 3D-technologie die Soprano combineert met de drie meest effectieve lasergolflengten in één enkel handstuk. De golflengten richten zich tegelijkertijd op verschillende weefseldiepten en anatomische structuren van het haarzakje. Dit betekend dus dat verschillende lagen in de huid in één keer worden behandeld, wat leidt tot een veel effectievere behandeling en een huid die haarloos blijft.

Alma Lasers™ is een betrouwbare wereldleider in de medisch esthetische sector met bewezen klinische successen, een onberispelijk veiligheidsrecord en hoogwaardige technologie.

Soprano TitaNium resultaat in 3-2-1

De nieuwste innovatie en daarmee een uniek voordeel van Soprano, is de exra grote Quattro behandelknop. Dit betekent dat de grote behandelgebieden opgedeeld kunnen worden tot zelfs een formaat van een A4-tje. Dit verkort de behandeltijd aanzienlijk en maakt het gehele ontharingsproces veel comfortabeler en gemakkelijker. Je bent dus behandeld in een mum van tijd!

SHR methode

De gepantenteerde SHR-methode zorgt voor een geleidelijke verwarming van het weefsel. Door meerdere pulsen  in een zeer korte tijd toe te dienen schakelt de Soprano effectief de haarfollikel uit, toch zal hij geen letsel veroorzaken aan het omliggende weefsel.

Wat maakt deze methode uniek. De behandeling kan op eender welk door u gekozen moment van het jaar uitgevoerd worden, ook tijdens de zomermaanden en bij een gebruinde huid zonder enig gevaar!!

Het is een populaire keuze voor mensen die op zoek zijn naar een langetermijnoplossing voor ongewenst haar.

Meest gestelde vragen

Hoeveel sessies zijn er nodig?

Omdat het haar een ontwikkelingscyclus doorloopt, zijn er meerdere behandelingen nodig. Enkel haren in de groeifase (anagene fase) zijn gevoelig voor de lichtstraal en behandelbaar.
Voor optimaal resultaat zijn gemiddeld zes tot acht behandelingen nodig. Tussen elke behandeling voor het lichaam is een periode van 6 weken tot twee maanden nodig om de haren van de rustfase naar de groeifase te doen gaan.

Wie komt ervoor in aanmerking?

Wij behandelen alle huidtinten en het breedste scala van haartypes, het volledige jaar door. De behandeling is pijnloos, snel, comfortabel en biedt je de prachtige, zijdezachte gladde huid waar je van droomt.

Wat ziet u na de laserbehandeling?

HOE GAAN WE TE WERK?

Intake gesprek

Voordat de eerste behandeling van start gaat, voeren wij een intake gesprek. In dit gesprek word je toegelicht hoe de ALMA Soprano Titanium werkt en wat de voorwaarden zijn. We stellen samen een behandelingsprotocol op. De eerste behandeling kan ook meteen uitgevoerd worden.

Vergeet pijn of ongemak. Vergeet het hele gedoe van scheren, waxen en epileren.

Welkom bij MedClinic & Wellness, waar we toegewijd zijn aan het helpen van jou om er op je best uit te zien en je goed te voelen. We zijn verheugd om de Alma Soprano Titanium te introduceren, de nieuwste innovatie op het gebied van laserontharingstechnologie.

 

De Soprano Titanium is een geavanceerd diodelasersysteem dat veilige, effectieve en vrijwel pijnloze ontharing biedt voor alle huidtypen. De 3D-technologie combineert een krachtige laser, uniek koelsysteem en IN-Motion-techniek om precieze en gelijkmatige ontharingsresultaten te bieden.

 

Bij MedClinic & Wellness geloven we in het bieden van de best mogelijke behandelingen, en daarom hebben we de Alma Soprano Titanium gekozen als ons go-to-lasersysteem voor ontharing. Ons ervaren en deskundige team van professionals is getraind om deze state-of-the-art technologie te gebruiken om jou te helpen jouw ontharingsdoelen te bereiken met minimale pijn en hersteltijd.

 

Zeg vaarwel tegen ongewenst haar en hallo tegen zijdezachte huid met de Alma Soprano Titanium bij MedClinic & Wellness. Neem vandaag nog contact met ons op om een consult te plannen en meer te weten te komen over hoe we jou kunnen helpen jouw schoonheids- en wellnessdoelen te bereiken.

Voorbereiding

Op de dag van de behandeling dient het te behandelen gebied schoon en geschoren te zijn. Je mag 2 weken voor de behandeling niet zonnen/zonnebank of selftanning producten gebruiken. (Voor en tijdens de behandelingskuur mag je niet harsen/epileren, hierdoor wordt het haarzakje uitgetrokken en kan dit niet effectief verwijderd worden!)

Behandeling

Je hebt gemiddeld 6 tot 8 behandelingen nodig. Dit is afhankelijk van persoon tot persoon. Wij bieden ook pakketten aan van 5 + 2 gratis.

Download brochure

Na de behandeling mag je 2 weken niet zonnen/zonnebank. Als jouw behandelingskuur is afgelopen adviseren wij om jaarlijks één onderhoudsbeurt te nemen.

PRIJSLIJST

Dames

Gezicht
Bovenlip
€40
Kin
€40
Hals
€40
Gezichtscontour
€90
Volledig gezicht (zonder hals)
€100
Bakkebaarden
€40
Tussen de wenkbrauwen
€40
Voorhoofd
€50
Bovenlichaam
Oksels
€40
Onderarmen (handen inbegrepen)
€80
Handen
€40
Volledige armen (handen inbegrepen)
€125
Schouders
€65
Borsten
€70
Buik
€70
Bovenrug
€90
Onderrug
€60
Rug (zonder schouders)
€130
Decolleté
€100
Onderlichaam
Klassieke bikinilijn (driehoekje)
€45
French bikinilijn
€60
Brazilian bikinilijn
€75
Hollywood bikinilijn (volledig)
€85
Bilnaad
€40
Billen
€60
Onderbenen (knieën + tenen inbegrepen)
Voeten
€35
Tenen
€30
Bovenbenen
€150
Benen (tenen inbegrepen)
€250
Onderbenen
€120
Dijen
€120

Heren

Gezicht
Baard
€80
Hals
€55
Tussen de wenkbrauw
€40
Nek
€40
Oren
€30
Jukbeenderen (wangen)
€40
Hele aangezicht
€90
Contouren baard + hals
€95
Contouren baard + wangen
€80
Snor
€50
Bovenlichaam
Oksels
€50
Bovenarmen
€80
Onderarmen (handen inbegrepen)
€120
Schouders
€70
Armen (handen inbegrepen)
€170
Buik
€110
Bovenrug
€110
Onderrug
€80
Rug (zonder schouders)
€170
Borstkas
€110
Handen
€45
Borstkas + buik
€190
Schouders + nek
€95
Bovenrug + nek
€125
Bovenrug + schouders
€155
Rug (volledig) + borstkas + buik
€340
Rug (volledig) +schouders + nek + bovenarmen
€305

Rug + schouders + nek + bovenarmen

Rug (volledig) met bovenarmen
€460

+ schouders + nek + bovenarmen + borstkas + buik

Onderlichaam
Bilnaad
€80
Billen
€110
Onderbenen
€170
Bovenbenen
€165
Voeten
€50
Tenen
€35
Benen (tenen inbegrepen)
€295
Dijen
€225
Knieen
€40
Billen + bilnaad
€160
Volledige bikinilijn + billen + bilnaad
€225