Massages delizia

Wij beschikken over verschillende soorten massages.
Voel u herboren na één van onze massagebehandelingen.
Massage sauna delizia

Traditionele Thaise massage

Met een Thaise massage volgen we de 10 energielijnen die ons lichaam heeft. Ligamenten worden losser gemaakt, spieren gerekt en innerlijke blokkades worden verholpen. Aangezien we met professionele masseurs werken kunnen zij dankzij hun ervaring specifieke rug- nek- en schouderpijnen verlichten. Lichte pijn na deze massage kan ervaren worden. Dit is een teken dat interne blokkades werden opgeheven.

Prijzen

60 minuten
€75
90 minuten
€115

* Ter info: geen “erotische massages”

thai-aroma-massage

Thaise aroma oil massage

Hierbij gebruiken we olie naar uw persoonlijke keuze. Elke olie heeft specifieke eigenschappen waarbij relaxatie centraal staat. Bloedcirculatie wordt gestimuleerd en spierpijnen verzacht. Deze massage zorgt ook voor de afvoer van afvalstoffen. We raden u aan om na de massage voldoende water te drinken om afvalstoffen vlotter te doen verdwijnen.

Prijzen

60 minuten
€75
90 minuten
€115

* Ter info: geen “erotische massages”

voetmassage

Voetmassage

Onze voeten staan dankzij de vele energiebanen in verbinding met het hele lichaam. Door gericht te masseren op verschillende drukpunten die onze voetzolen rijk zijn, stimuleren we onze energiebanen. Lichte pijn is hierna mogelijk maar wijst enkel maar op de doeltreffendheid ervan

Prijzen

30 minuten
€40
60 minuten
€75

* Ter info: geen “erotische massages”

hot stone massage

Hotstone massage

De hotstones geven hun warmte af aan uw lichaam. Deze warmte dringt tot diep in de spieren door en geeft een ontspannend effect. De cirkelvormige bewegingen tijdens de massage stimuleren orgaanfuncties en afvalstoffen worden afgevoerd. We raden aan na de massage voldoende water te drinken om de afvoer van afvalstoffen te stimuleren.

Prijzen

90 minuten
€135

* Ter info: geen “erotische massages”

thai-aroma-massage j

Thaise aroma oil + bodyscrub massage

Een revitaliserende Thaise Aroma Oil + Body Scrub Massage

Voelt uw huid ook zo droog aan? Zou u graag terug met een glanzende huid door het leven gaan? Dan kan deze combinatie van een scrub- en aroma oliemassage een oplossing bieden. U zal zich merkbaar beter voelen en u ervaart het gevoel van een nieuwe huid. Ideaal om uw lichaam terug in gereedheid te brengen voor een stralende zomer. Hierbij maken we voor de eerste maal gebruik van een scrub uit ons uitgebreid assortiment. Op deze manier ontdoen we uw voeten van alle onreinheden. Zo begint u met een zalig gevoel aan uw massage.

 

Prijzen

90 minuten
€130

* Ter info: geen “erotische massages”

Zwangerschapsmassage

Deze verschilt van de gewone massage daar de drukpunten die in verbinding staan met de baarmoeder vermeden worden. Dit type massage geven we pas vanaf het tweede trimester van de zwangerschap. De spieren laten ontspannen en de druk op de benen verminderen is waar deze massage naar streeft. Ook kunnen we extra aandacht geven voor rug en bekkenklachten.

Prijzen

60 minuten
€75
90 minuten
€115

* Ter info: geen “erotische massages”

Sportmassage

De druk van de handen en vingers zorgt ervoor dat stijve spieren losgemaakt worden. De doorbloeding verbetert en de spieren herstellen zich sneller. De kans op blessures vermindert maar zal ook het herstel bevorderen.

Prijzen

60 minuten
€75
90 minuten
€115

* Ter info: geen “erotische massages”

vocheur
Telefonisch of via mail kan ook

Verras iemand met een cadeaubon

Had je graag iemand verrast en hen een moment van onvergetelijke ontspanning gegeven?
Kies dan voor onze cadeaubon.
Een dagje wellness kan iedereen wel eens gebruiken, jong en oud.
Bespreek met ons welk arrangement u precies naar op zoek bent en wij kiezen samen met u zorgvuldig uit welke het meest geschikt is.
Een ontspannende massage, een saunabezoek of andere lichaamsverzorgingen? Het is allemaal mogelijk.
Het is een klein gebaar maar een grote belevenis.
De ontvanger heeft altijd de mogelijkheid te verlengen of de waardebon te combineren met onze andere aanbiedingen.